Uniform

Bij Chiro Koka

Onze eigen chiro T-shirts zijn te koop voor maar €10. Contacteer Rita Leblans telefonisch (0456/14.15.07) of via e-mail (rita.leblans@gmail.com) of Flor Schoepen telefonisch (0491/07.69.01) of via e-mail (flor.schoepen@gmail.om) voor meer informatie. Op een gewone chirozondag helpen wij u ook graag.

CHIRO KOKA 71299 GVD '20-01 - Copy

 


Bij De Banier

Nieuwe chirokledij kan worden aangekocht bij De Banier. Chirokledij is “klean”. Vijf chirovriendelijke aandachtspunten worden altijd in het achterhoofd gehouden:

 • Kwaliteit: Zowel bij het ontwerp en de keuze van de materialen als bij de productie kiezen we voor kwaliteit. Wekelijks gedragen speelkleren moeten tegen een stootje kunnen.
 • Levendig: De Banier voorziet een ruim assortiment aan Chirokleren. Elk Chirolid maakt hieruit een keuze naar eigen smaak en interesse. Zo voelen we ons allemaal deel van de Chiro zonder in hetzelfde ‘uniform’ te moeten kruipen. Het assortiment is zo samengesteld dat meerdere speelse combinaties mogelijk zijn.
 • Eerlijk en rechtvaardig: Chirojeugd Vlaanderen laat de kleren produceren door bedrijven die een eerlijk loon betalen aan de arbeid(st)ers. We vragen aan de werkgevers om een protocol te ondertekenen waarin ze verklaren dat ze de sociale rechten van de werknemers eerbiedigen.
  Bovendien houden we zoveel mogelijk dezelfde prijs aan voor grote en kleine maten. De Banier gaat trouwens verder dan de standaard confectiematen en op bestelling zijn er buitenmaatjes te verkrijgen aan een beperkte meerprijs. Ook dat is solidariteit.
 • Aanvaardbare prijzen: Hoewel we kiezen voor eerlijke kwaliteitskleren, en hoewel Chirokleren geen massaproduct zijn, slagen we erin om ze aan te bieden aan aanvaardbare prijzen. Uiteraard zijn in de verkoopprijs ook de kosten voor verkooppersoneel, winkelinfrastructuur en btw meegerekend.
  Binnen de Chiro zijn we niet blind voor de financiële draagkracht van een Chirogezin. Op veel plaatsen passen de lokale groepen daar een (financiële) mouw aan of organiseren ze een tweedehandssysteem.
  Een aantal gemeenten voorzien een financiële ondersteuning bij aankopen van Chirokleren, via het OCMW ofwel door een gemeentelijk subsidiereglement.
  Ook de Chiro heeft een systeem voor interne solidariteit opgezet: groepen die in aanmerking komen, kunnen een aanvraag doen bij het Solidariteitsfonds van Chirojeugd Vlaanderen. (Meer informatie op www.chiro.be/solidariteitsfonds of op het nationaal secretariaat: 03-231 07 95.)
 • Nieuw: Af en toe gebeuren er kleine aanpassingen in het assortiment. Zo blijven de kleren aantrekkelijk voor een hedendaags en terecht kritisch publiek.

Chiro broek of rok:

Uniform

Hoodiehoodie1

 

Truitrui

Hemd

Hemd1

 

Sokken

sokken

Nog meer chirokledij vindt u hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s