Uniform

Bij Chiro Koka

moetjes

Het uniform bestaat uit een Chirorok of Chiroshort + een T-shirt van Chiro Koka (of Chiro Nationaal).

  • Een nieuwe Chirorok of Chiroshort en een T-shirt van Chiro Nationaal kan worden aangekocht bij De Banier. Eventueel zijn deze ook tweedehands bij ons te koop, maar uiteraard hebben we niet altijd alle maten ter beschikking. Dit is afhankelijk van welke kleding we binnenkrijgen. Dus heb jij nog chirokleding die te klein is? Dan mag je die altijd meebrengen naar de chiro. Zo kunnen we er zeker iemand anders nog mee gelukkig maken!
  • Onze eigen chiro T-shirts zijn te koop voor maar €10. Voor meer informatie contacteer Rita Leblans telefonisch (0456/14.15.07) of via e-mail (rita.leblans@gmail.com) of Flor Schoepen telefonisch (0491/07.69.01) of via e-mail (flor.schoepen@gmail.com). Op een gewone chirozondag helpen wij u ook graag!

 


Bij De Banier

Nieuwe Chirokledij kan ook worden aangekocht bij De Banier. Chirokledij is “KLEAN” (Kwaliteit, Levendig, Eerlijk, Aanvaardbare prijzen en Nieuw). Deze vijf Chirovriendelijke aandachtspunten worden altijd in het achterhoofd gehouden.

Bovenop het uniform kan er ook altijd extra Chirokledij gedragen worden. Zo kan je bijvoorbeeld voor als het wat kouder is een trui, een hemd of sokken van de Chiro dragen. Nog meer chirokledij vindt u hier

 

magjes

 


De leiding

Op de Chiro draagt de leiding bovenop hun uniform meestal ook de rode leidingstrui van Chiro Koka. Je mag hen altijd aanspreken als je vragen hebt, we helpen je graag!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s