#KokaCorona: Logo-speurtocht

Dag liefste leden,

Hebben jullie alle beren in jullie buurt ondertussen al gespot en willen jullie graag een nieuwe uitdaging?

Chiro Koka heeft overal doorheen Kontich Kazerne Chiro logo’s verstopt die jullie kunnen zoeken op jullie volgende wandeltocht! Op sommige logo’s staat zelfs een leuke opdracht die jullie onderweg kunnen uitvoeren, dus ga zeker eens van dichterbij een kijkje nemen. Speciaal voor deze speurtocht hebben we ook een afstreepkaart gemaakt. Hoe meer logo’s je spot, hoe voller je kaart wordt!

Wij vinden het wel heel erg belangrijk dat dit allemaal ‘corona-proof’ kan verlopen! Daarom enkele belangrijke aandachtspunten:
– Laat onze prachtige logo’s hangen op hun plekje en raak niets aan.
– Ga enkel met je gezin wandelen en spreek niet af met anderen.
– Blijf niet te lang staan bij een papier om samenscholing te voorkomen.

Veel speurplezier!

Laat ons zeker weten als jullie Chiro logo’s hebben kunnen spotten door ons te taggen @chirokoka op Instagram of ons een fotootje te sturen via Facebook!

Voor iedereen gezonde groetjes,

de leiding

#KOKACORONA

Liefste leden, ouders

Zoals iedereen wellicht al weet zal er enkele weken geen chiro gegeven worden om ons te beschermen tegen het coronavirus. Maar niet getreurd, wij bedachten een oplossing om dit gemis op te vangen.

Elke zondag zullen we van 14u tot 17u een virtuele battle houden tussen de verschillende afdelingen. Concreet betekent dit dat er ludieke ‘kom uw kot niet uit-dagingen’ zullen verschijnen op onze facebook (https://www.facebook.com/ChiroKoka/) en instagram pagina (https://www.instagram.com/chirokoka/?hl=nl). Aan jullie om hier zo goed mogelijk of zo snel mogelijk op te reageren door een foto te posten als reactie op FB of op je verhaal op Instagram.
Houdt deze dus zeker goed in de gaten, want jij wilt toch ook dat jouw afdeling als sterkste uit de virtuele battle komt?

Verder zullen er ook koka-corona-thuis-doe-boekjes gepubliceerd worden op de website. Helemaal onderaan vind je al het eerste boekje van deze week. Als je geen printer hebt, kan je het ons laten weten via onderstaande link. En dan bezorgen wij jou een geprinte versie van het boekje.
https://forms.gle/v3e7L3G112ziM5mj7

Bovendien sluiten wij ons graag aan bij het initiatief opgericht door een andere Chiro om zondag om 14u allemaal samen in onze tuin te fluiten! Zo zijn we toch nog een beetje samen en starten we de virtuele battle met een knal!

Extra praktische zaken:
– Op Instagram is het belangrijk dat je profiel openbaar staat en dat je @chirokoka telkens tagt in je opdracht dat je post in je verhaal
– Gebruik de #KokaCorona
– En vermeld duidelijk van welke afdeling je bent

Tot zondag en niet vergeten ‘blijf in uw kot’ 😉

Veel liefs,
De leiding
#KokaCorona

Het eerste koka-corona-thuis-doe-boekje: KOKACORONA-editie-1