Koka Cuisine 2021

Beste chirovrienden,

Het Chirojaar is gestart en samen met jullie hopen we op een jaar waarin we terug met volle goesting en zonder al te veel maatregelen aan chiro kunnen doen!

Omdat bij de voorbereidingen van ons werkjaar nog niet duidelijk was in hoeverre corona ons al dan niet zou verlaten hebben, kiezen we ervoor om jullie nog eens te verwennen met onze KOKA Cuisine TakeAway! Geen mosselsouper dus, maar tal van andere lekkernijen die met veel liefde voor jullie worden klaar gemaakt. En geen zorgen… volgend jaar smaken die mosseltjes in de Pronk dubbel zo goed!

Dit jaar gaat onze KOKA Cuisine door op zaterdag 16 oktober.

We behouden de formule van vorig jaar.
Je bestelt jouw dagverse soep, stoofvlees, vol au vent of Chili sin carne ten laatste op 5 oktober via dit formulier. Alles wordt vers klaargemaakt en kan dus ook makkelijk ingevroren worden.
De bakjes kan je nadien trouwens nog hergebruiken!

Afhalen en levering doen we dan op zaterdag 16 oktober tussen 17u en 19u30

 • Takeaway:
  Als je komt afhalen, word je verwacht aan de chirolokalen en heb je natuurlijk je mooiste mondmasker aan.
  Breng je ook een plooibox mee om alles mee naar huis te nemen?
  Voor de liefhebbers zal er ook een dessertenbuffet staan. De opbrengst hiervan gaat zoals elk jaar naar het goede doel. Dit jaar kozen we om de opbrengst te doneren aan vzw Boven de Wolken. Breng dus zeker wat cash geld mee voor je vrije bijdrage.
  Wil je ook graag even samen aperitieven? Dat kan! Om 16u opent onze bar!
 • Delivery:
  Indien je in een straal van 4 km van de lokalen woont, kan je er ook voor kiezen dat we komen leveren. Hiervoor vragen we dan wel €2,5 extra.

Alle bestellingen moeten zoals elk jaar op voorhand betaald worden op het rekeningnummer van het oudercomité: BE11 7340 4260 6348

Vermeld in de mededeling ook zeker de naam waarop de bestelling geplaatst werd.

Hopelijk eten we op zaterdag 16 oktober met z’n allen dus de heerlijkste delicatessen uit Koka Cuisine!

Reacties zijn gesloten.