Vriendjesdag 12 sept 2021

Beste ouders, (nieuwe) leden en sympathisanten
Graag nodigen wij jullie uit op onze Vriendjesdag XL, een ongezien spektakel vol vreugd en spel! Dit zal plaatsvinden op zondag 12 september van 14u tot 17u in de Montfortstraat 2, 2550 Kontich.

-START: Om 14u start deze chirozondag met een spetterende act. Aansluitend wordt een super leuk spel gespeeld per afdeling. Dit is hét moment om het als niet-Chirolid eens te komen proberen in onze Chiro!

-VRIENDJES: Het is de bedoeling dat alle leden een speelkameraad meenemen die het eens komt proberen in onze Chiro. Wij hopen op veel nieuwe gezichten!

-VRAGEN: Op onze site vindt u al veel informatie over onze werking van de groepsleiding, uw kind, de volwassen begeleiders,… Zij beantwoorden met plezier al uw vragen! Hun e-mailadressen vindt u overigens op de site. Bovendien kan u tijdens de Vriendjesdag XL met al uw vragen terecht bij alle leiding die te herkennen is aan hun rode trui.

-INSCHRIJVEN EN UNIFORMVERKOOP: Ben je helemaal overtuigd om lid te worden van Chiro Koka zoals vele anderen dan staat je nog maar één ding te wachten namelijk het kopen van een uniform waarmee je kan komen pronken op een chirozondag. Onze eigen Chiro Koka T-shirts zijn te koop aan een democratische prijs van 10 euro. Deze kunnen aangekocht worden op een gewone chirozondag bij Rita of Flor. Voor een short of rok verwijzen wij u verder door naar de Banier.

Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig!!

Enthousiaste groetjes, De leidingsploeg van Chiro Koka

Reacties zijn gesloten.