Laatste info kamp

Beste ouders en leden

Binnen 10 dagen vertrekken we op Kamp! Daarom willen we jullie nog de laatste belangrijke informatie meegeven.

Kampinfo:

Het adres om leuke briefjes of postpakketten op te sturen:

Chiro Koka (Naam + afdeling)
t.a.v. Tom De Clercq
Leurebroekdreef 2,
9880 Aalter

Corona info:

Onze Chiro heeft het grote geluk dat wij pas in het tweede deel van de zomer op kamp gaan. Dat wilt namenlijk zeggen dat wij bubbels mogen vormen van 200. Jammer genoeg ligt het aantal ingeschreven leden net boven de 200, daarom moeten we alsnog 2 bubbels vormen met een derde bubbel voor de kookploeg. We maken dus de opdeling jongens-meisjes-kookploeg. Daardoor zullen we creatief moeten omspringen met de klassieke Chirokamp activiteiten zoals familliedag. Gelukkig hebben we daar na vorig jaar genoeg ervaring mee. De oudste leden zullen op kamp ook voorzichtig moeten zijn met activiteiten als tweedaagse om externe contacten zoveel mogelijk te vermijden. Verder zullen de leden op kamp weinig last ondervinden van corona.

Om een corona besmetting op kamp te vermijden, wordt het sterk aangeraden de dagen voor het kamp andere jeugdwerkingsactiviteiten te vermijden. Indien je terugkomt van vakantie in het buitenland, vragen we ook om de maatregelen op te volgen die zijn opgelegd door de overheid. Ten slotte mag je enkel mee op kamp als je drie dagen symptoomvrij bent.

Vanaf Rakwi neem je 3 mondmaskers mee op kamp waarvan minstens 1 herbruikbaar.

Bagage info:

De bagage moet op de Chiro (Montfortstraat 2, 2550 Kontich) worden binnengebracht op 28 juli vanaf 19u tot 20u30. Vergeet zeker geen mondmasker.

Vertrekinfo:

Miniclub

De miniclub wordt op 4 augustus op het kampterrein afgezet. Voor de meisjes is dat om 11u30, voor de jongens om 12u30. Sommigen onder jullie herinneren zich misschien nog hoe dit er in het pre-corona tijdperk aan toe ging: samen spelletjes spelen en samen eten op het terrein. We hopen dat jullie begrijpen dat dit jammer genoeg niet mogelijk is dit jaar. In ruil mogen jullie met de auto eens rondrijden op het kampterrein om samen met je miniclubber het terrein te verkennen. Om het afscheidsproces iets eenvoudiger te doen verlopen, zorgen wij voor een springkasteeel ter plaatse.

Speelclub-rakwi

Speelclub en rakwi vertrekken 1 augustus op kamp met de trein. Om het mengen van bubbels te voorkomen, verzamelen de jongens om 9u15 aan de fietsenstalling aan de rechterkant van het station Kontich-Lint. De meisjes verzamelen om 9u30 aan de fietsenstalling aan de linkerkant van het station Kontich-Lint. We verzamelen in uniform en nemen een kleine rugzak mee met eten en drinken voor onderweg. De drinkbus en brooddoos zullen later op kamp nog gebruikt worden. Plastieken flesjes of broodzakken worden dus afgeraden. Rakwi verzamelt met mondmasker.

Tito

De tippers en de toppers mogen dit jaar met de fiets op kamp gaan. Zij vertrekken 1 augustus. Het precieze vertrekuur en meer info, zullen zij van hun leiding krijgen.

Keti-aspi

De kerels, tiptiens en aspiranten vertrekken op 29 juli, met de fiets, op voorkamp. Ook zij krijgen praktische informatie nog via hun eigen leiding.

Testen voor het kamp:

We zijn met de leidingsploeg en de volwassen begeleiding nog in overleg over het al dan niet testen van de leden voor het kamp. Meer informatie hierover volgt later.

Met vriendelijke Chirogroeten

De leiding van Chiro Koka

PS: Meer info over het kamp zelf kan je in het kampboekje vinden.

Reacties zijn gesloten.