VRIENDJESDAG XL

Beste ouders, (nieuwe) leden en sympathisanten

Graag nodigen wij jullie uit op onze Vriendjesdag XL, een ongezien spektakel vol vreugd en spel! Dit zal plaatsvinden op zondag 13 september van 14u tot 17u in de Montfortstraat 3, 2550 Kontich.

-START: Om 14u start deze chirozondag met een spetterende act. Aansluitend wordt een super leuk spel gespeeld per afdeling. Dit is hét moment om het als niet-Chirolid eens te komen proberen in onze Chiro!

-VRIENDJES: Het is de bedoeling dat alle leden een speelkameraad meenemen die het eens komt proberen in onze Chiro. Wij hopen op veel nieuwe gezichten!

-VRAGEN: Op onze site www.chirokoka.be vindt u al veel informatie over onze werking van de groepsleiding, uw kind, de volwassen begeleiders,… Zij beantwoorden met plezier al uw vragen! Hun e-mailadressen vindt u overigens op de site. Bovendien kan u tijdens de Vriendjesdag XL met al uw vragen terecht bij alle leiding die te herkennen is aan hun rode trui.

-INSCHRIJVEN EN UNIFORMVERKOOP: Ben je helemaal overtuigd om lid te worden van Chiro Koka zoals vele anderen dan staat je nog maar één ding te wachten namelijk het kopen van een uniform waarmee je kan komen pronken op een chirozondag. Onze eigen Chiro Koka T-shirts zijn te koop aan een democratische prijs van 10 euro. Deze kunnen aangekocht worden op een gewone chirozondag bij Rita of Flor.  Voor een short of rok verwijzen wij u verder door naar de Banier.

Dit jaar zal onze vriendjesdag een beetje anders verlopen, we werken in bubbels van 50 die elk op een andere locatie spelen. Men spreekt per bubbel af om 14u op de aangeduide locatie die u kan terugvinden op het plannetje hieronder. De bubbels zijn als volgt:

Voor de jongens:

  • Miniclub en rakkers (verzamelen voor de chiro)
  • Speelclub en Aspi (verzamelen op het pleintje van Sint-Montfort)
  • Toppers en kerels (verzamelen aan de meisjes lokalen)

Voor de meisjes:

  • Miniclub en tippers (verzamelen achter de kerk)
  • Speelclub en tiptiens (verzamelen aan het Patersboske)
  • Kwiks en Aspi (verzamelen voor de kerk)

Je gaat meteen naar je groep van 2020-2021. Als je moet overgaan verander je dus van groep. Wanneer je aankomt meld je je aan bij je leiding van het vorige chiro jaar. Wij vragen om maar met 1 ouder per kind te komen, een mondmasker te dragen vanaf rakwi en stipt op tijd aanwezig te zijn zodat onze eerste chirozondag zo goed mogelijk kan verlopen.

!!!! WEDSTRIJD !!!!

Chiro Koka presenteert de grote vliegtuig wedstrijd!!

Maak het snelste, mooiste of origineelste vliegtuig en maak er een coole foto/filmpje van en post het op Facebook. Laat je creativiteit de vrije loop gaan en vergeet ons zeker niet te taggen! Er zijn dit jaar 6 prijzen te winnen. 2 voor het origineelste vliegtuigje, 2 voor het mooiste en 2 voor het vliegtuig dat het verste vliegt. We overhandigen de winnaars hun prijs op onze Vriendjesdag op 13 september.

Veel succes!

Reacties zijn gesloten.