INFOAVOND KAMP 2020

Beste ouders, 

Maandag en dinsdag staan de infomomenten voor het kamp gepland. Hieronder vinden jullie de planning en de toegangslink: 

  • Maandag 29 juni 20u: Infoavond voor miniclub, speelclub en rakwi. Tijdens dit infomoment wordt iets meer aandacht besteed aan algemene info voor leden en ouders die nog niet vaak een kamp hebben meegemaakt. Dit is de link:
  • Dinsdag 30 juni 20u: infoavond voor tito, keti en aspi. Hier wordt iets sneller over de algemene info gegaan. Dit is de link: 

Inloggen kan vanaf 19.45u. Om 20u starten we met het infomoment. We gebruiken het platform Zoom (sinds enkele updates is deze applicatie helemaal veilig). Als je op de link klikt word je automatisch naar de Zoommeeting gebracht. Als je Zoom voor de eerste keer gebruikt, kan het zijn dat je nog een Zoom-applicatie moet downloaden, maar dat wordt automatisch gedaan. Het kan ook zijn dat de meeting automatisch in je webbrowser wordt geopend. Je zal gedempt worden. Communiceren doen we via de chatfunctie, maar dat maken we nog duidelijk. 

Als je meerdere leden hebt kan je aansluiten bij een infomoment naar keuze. Als je niet kan op het gepland infomoment voor de afdeling van jouw zoon of dochter, kan je ook aansluiten bij het ander infomoment. Om voldoende plaatsen vrij te houden, vragen we om per gezin te volgen op één toestel (indien mogelijk). Als het niet lukt om toegang te krijgen stuur je een mailtje naar groepsleiding@chirokoka.be en dan zoeken we een alternatieve oplossing. 

Vriendelijke chirogroeten, 

Groepsleiding Chiro KOKA

Reacties zijn gesloten.