INFOBOEKJE KAMP 2020

Beste ouders, 

Eind mei werd beslist dat zomerkampen dit jaar kunnen doorgaan. Dit vonden we fantastisch nieuws! We zijn meteen gestart met het aanpassen van ons kamp volgens de richtlijnen van de overheid. Er zijn heel wat zaken iets anders dan andere jaren. Toch hebben we ervoor kunnen zorgen dat er voor de leden niet heel erg veel zal veranderen. Op deze manier kunnen zij genieten van een zorgeloos kamp in deze toch wel ongewone periode. 

Alle informatie hebben we verzameld in een infoboekje. Het boekje is opgesplitst in praktische info en corona-info. Jullie zullen merken dat er belangrijke zaken zoals data en transport zijn gewijzigd. We denken dat deze info veel van jullie vragen kan beantwoorden. Als jullie toch nog vragen hebben kan je een mailtje sturen naar groepsleiding@chirokoka.be

Er is ook een online infoavond gepland. Tijdens dit moment zullen we de grote lijnen van het kamp nog eens overlopen. Er  zal ook de mogelijkheid zijn om vragen te stellen. Als je specifieke vragen hebt die minder van belang zijn voor andere ouders, mag je die al op voorhand mailen. Hieronder de regeling voor het infomoment: 

  • Maandag 29 juni 20u: Infoavond voor miniclub, speelcub en rakwi. Tijdens dit infomoment wordt iets meer aandacht besteed aan algemene info voor leden en ouders die nog niet vaak een kamp hebben meegemaakt.  
  • Dinsdag 30 juni 20u: infoavond voor tito, keti en aspi. Hier wordt iets sneller over de algemene info gegaan.  

Als je meerdere leden hebt kan je aansluiten bij een infomoment naar keuze. Als je niet kan op het gepland infomoment voor de afdeling van jouw zoon of dochter, kan je ook aansluiten bij het ander infomoment. 

We zullen gebruik maken van het platform Google Meets. We bezorgen jullie nog de link waarmee jullie toegang hebben tot het infomoment. Deze zal ook op onze site gepubliceerd worden (www.chirokoka.be). 

Zo maken we er allemaal samen een onvergetelijke zomer van!

Enthousiaste chirogroeten, 

De leiding van Chiro KOKA

Een gedachte over “INFOBOEKJE KAMP 2020

  1. Pingback: Kamp risicogebieden en -contacten – Chiro Koka

Reacties zijn gesloten.