CHIRO KOKA GAAT OP KAMP!

Beste ouders en leden,

Het was wekenlang uitkijken naar een beslissing, maar nu is het zeker. Het jaarlijkse spetterende Chiro Koka kamp gaat door. We hebben de maatregelen van de Veiligheidsraad bekeken en binnen deze adviezen is het zeker mogelijk om ons kamp te organiseren. De afgelopen weken hebben we al druk verder gewerkt aan de voorbereidingen van het kamp. Ook de komende periode doen we creatief verder om er een coronaproef kamp van te maken volgens de voorschriften van de Veiligheidsraad. Je kan ons enthousiasme zien in dit leuke filmpje dat we hebben gemaakt.

Om de voorbereiding verder te zetten zouden we zo snel mogelijk de inschrijvingsaantallen willen weten. Vanaf woensdag 27 mei starten de inschrijvingen en deze lopen af op woensdag 10 juni. De inschrijvingsperiode is beperkt omdat er heel veel van onze voorbereiding afhangt van de aantallen. De link naar het inschrijvingsformulier vinden jullie vanaf 27 mei op onze site. De inschrijving is voltooid zodra het inschrijvingsgeld betaald is.

Veel info zullen we jullie nog even verschuldigd moeten blijven. Volgende zaken kunnen we al wel meegeven:

  • Het kamp zal doorgaan in Pelt
  • Het kamp loopt van 1 tot 11 augustus (Let op: miniclub start pas op 4 augustus, Keti en aspi gaan op voorkamp)
  • We gaan zoals gewoonlijk op tentenkamp
  •  Volgende tarieven zijn van toepassing (bij financiële moeilijkheden kan de Chiro met ondersteuning van enkele organisaties hier in tussenkomen):
    • €130 voor kind 1
    • €120  voor kind 2
    • €110 voor kind 3 en miniclub

Leden die behoren tot een risicogroep mogen mee op kamp mits toestemming van de ouders of arts. Dit zal je kunnen vermelden op de medische fiche. Meer info over risicogroepen vind je in het document in bijlage en via volgende link. Op deze website vind je ook andere veel gestelde vragen van ouders. Ouders wordt geadviseerd geen spreiding van verschillend jeugdaanbod te plannen in dezelfde week. Probeer hier dus rekening mee te houden tijdens het plannen van de zomer.

Als jullie nog vragen hebben kan je altijd mailen naar groepsleiding@chirokoka.be of bel naar Jelle (0491 25 88 81).

Hou jullie gezond, blijf spelen en tot snel!

Veel chirogroetjes,

De leiding

Reacties zijn gesloten.