SEPTEMBERBRIEF

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Na een fantastisch kamp is het tijd om het nieuwe chirojaar weer op te starten. In deze brief vinden jullie daarom wat informatie over de algemene werking en al enkele belangrijke data.

Elke zondag verzamelen we om 14 uur in uniform aan de lokalen. Na een korte opening met de hele chirogroep gaan alle afdelingen hun eigen weg om een fantastische namiddag te beleven.

De verschillende afdelingen eindigen op een ander uur:

● Miniclub en speelclub eindigen steeds om 17:00
● Rakkers en kwiks eindigen om 18:00 tijdens het zomeruur en om 17:00 tijdens het winteruur
● Toppers en tippers eindigen altijd om 18:00
● Kerels, tiptiens en aspiranten vertrekken om 19:30 richting huiswaarts
Wanneer deze uren zouden veranderen, laat de leiding dit uiteraard duidelijk weten.

Om te bekijken wat er op een zondagmiddag zal gebeuren op de Chiro, kan je steeds het programmaboekje op de site raadplegen. Heb je problemen met het bekijken van het boekje, laat dan iets weten aan de leiding.

Tijdens dit trimester zal er verschillende keren iets speciaals te doen zijn, noteer daarom alvast deze data in je agenda!

15/09: Overgang. Iedereen die start in een nieuwe afdeling doet een kleine opdracht om het groepsgevoel te versterken. Hierna gaat de zondag verder met gewoon programma.
04/10: Space Out. Het buitenaardse feestje van Chiro Koka!
06/10: Groenactie (Keti en Aspi): Vandaag steken we de handen uit de mouwen bij Natuurpunt in het Kapellekesbos. De Keti en Aspi worden verwacht om 13 uur, ouders die ook niet bang zijn om hun handen vuil te maken mogen al om 10 uur komen helpen. Afspraak aan het eerste kapelletje (aan het bruggetje over de beek).
18/10: Dag van de jeugdbeweging. Ga in uniform naar school om trots te laten zien dat jij deel uitmaakt van de grootste jeugdbeweging van Vlaanderen!
19/10: Mosselsouper. Kom genieten van fantastische mosseltjes, vol-au-vent of ander lekkers. Op tijd inschrijven is de boodschap!
27/10: Pitaspi. De aspiranten verkopen naar jaarlijkse gewoonte hun overheerlijke pita’s.
24/11: KRIKO. Een dag vol zang, pistoletjes, spel en chocomel(k). Meer info volgt!

Ben je nog op zoek naar een prachtige Chiro Koka-T-shirt voor je zoon of dochter? Aarzel dan niet om Jate of Rita aan te spreken, zij helpen je met plezier verder!

Om te eindigen nog een beetje reclame voor onze tentenverhuur! Bent u op zoek naar een stevige partytent of een grote feesttent voor uw tuinfeest, communie… ? Twijfel niet verder en contacteer tentenverhuur@chirokoka.be voor meer informatie!

Tot zondag!
De leiding

Reacties zijn gesloten.