CHIRO KOKA 75 JAAR !

CHIRO KOKA BESTAAT 75 JAAR EN DAT GAAN WE VIEREN!

HOE KAN IK MIJ INSCHRIJVEN?

➣ Inschrijven kan via volgende link. Volg alle stappen en je bent zeker van een plekje op ons spetterend weekend! De inschrijvingen worden 5 april afgesloten.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSetaQQYRF4_Clfar2sxaNqmfZ22Z4x3_mA2CrHGr7XKFB2xpA/viewform?usp=sf_link

Begin april volgt een herinschrijving. Hierop kan je o.a. aanduiden aan welke sportactiviteiten je allemaal deelneemt, met wie je graag in een team zit voor het groot spel en voor welke maaltijden (en hoe laat) je aanschuift.

INFO FEESTWEEKEND

In 1944 werd de allereerste chirozondag in Kontich-Kazerne georganiseerd.

5 leiders, 25 jongknapen, 12 knapen en 6 kerels startten bij de jongenschiro. 3 leidsters, 6 zonnekinderen, 15 zomermeisjes en 10 kristimeisjes bij de meisjes.

Hoewel de meisjes na 2 jaar de werking pauzeerden en pas 10 jaar later opnieuw begonnen, werd het de start van een rijkgevulde geschiedenis. 75 jaar later kunnen we terugblikken op een prachtig chiroverhaal.

Dit moet uiteraard gevierd worden. En dat gaan we doen. Hopelijk samen met jou! Omdat jij ook ergens deel uitmaakte van deze geschiedenis.

Vrijdag 19 april

Om 19u00 wordt het kampeerterrein geopend. Je leest het goed: er is de mogelijkheid om je tenten op te slaan en heel het weekend op de wei te logeren. De basisvoorzieningen voor een camping zullen aanwezig zijn.

Om 19u30 openen we de zeilen van onze grote tent om het feestweekend te starten. Iedereen (vanaf keti) die Chiro Koka een warm hart toedraagt is welkom op de receptie om te klinken op het jubileumjaar en terug te blikken op de voorbije 75 jaar.

Met veel tromgeroffel zullen we ook de comeback aankondigen van een muzikaal hoogtepunt uit onze chirogeschiedenis. Komt dat zien!

Inschrijven voor deze receptie doe je door een mail te sturen naar receptie@chirokoka.be. Graag vermelden met hoeveel personen je komt. Partners zijn uiteraard welkom.

Voor deze receptie zijn uitnodigingen verstuurd. Heb jij, of iemand die je kent die in Chiro Koka gezeten heeft, er geen ontvangen? Laat ons dan naam en adres (receptie@chirokoka.be) en we sturen er alsnog een op!

Rond 22u15 mag het dak eraf: we dansen tot vroeg in de ochtend op de hits van vroeger en nu!

Zaterdag 20 april

Om 10u00 start er een aanbod om de sportieve toer op te gaan.

  • lopen (keuze uit grote toer 10 km of kleine toer 5 km)
  • fietsen (25 km, met de stadsfiets, ook geschikt voor kinderen)
  • wandelen (2 uurtjes, ook geschikt voor kinderen)

Deze 3 activiteiten worden begeleid door professionele beoefenaars! Vooraf inschrijven is nodig. Als je blijft kamperen, kun je er uiteraard ook voor kiezen om lekker uit te slapen!

Op het terrein zelf zal er een gezellige krantenhoek zijn waar je een koffietje kan drinken.

Om 11u00 opent de brunch. Die wordt aangeboden door de kampkookploeg uit de jaren ‘80 & ‘90. Iedereen welkom! Vooraf inschrijven is nodig.

Om 15u00 start het grote Chiro-Koka-75-jaar-feest-spel.

In een grote arena neem je het anderhalf uur op tegen de andere chiroteams. Fun en spektakel verzekerd voor iedereen van 6 tot 99 jaar. Vooraf inschrijven is nodig. Je kan alleen, met het gezin of met vrienden of kennissen meedoen. Wij zorgen ervoor dat jullie samen in een team zitten. Welk team gaat met de overwinning naar huis en mag zich de volgende 75 jaar het Strafste Chiroteam noemen?

Ook supporters (vrienden, kennissen, grootouders, …) zijn welkom. De bar zal geopend zijn! De allerkleinsten kunnen zich uitleven op springkastelen.

Om 17u00 serveert de kookploeg van de jaren 00’s en 10’s enkele overheerlijke kampmenu’s. We eten in 2 shiften: 17u00 of 18u15. Vooraf inschrijven is nodig.

Om 20u00 pakken we uit met een aloude kamptraditie: dé zangstonde.

We halen de chiroklassiekers nog eens boven en zingen uit volle borst. Niet te missen!

Wie aan een chirokamp denkt, denkt uiteraard aan het kampvuur: rond 21u00 zetten we de wei in lichterlaaie!

Om 22u30 volgt er nog een heus optreden van een chiroband die eind jaren ‘90 Kontich-Kazerne op stelten zette: Slipkab! Herenigd voor deze unieke gebeurtenis. Moeders, houd uw dochters binnen!

Zondag 21 april

De kampeerders kunnen genieten van een paasontbijt aangeboden  door het oudercomité.

Rond 11u00 starten we met de afbraak. Vele handen maken licht werk! Ook jij bent dus van harte welkom om een handje toe te steken.

Prijzen:

Vrijdag inkom fuif €7 (toegankelijk vanaf keti-leeftijd)

Zaterdag brunch & avondmaal

  • Volwassenen €22
  • Kinderen tot 12 jaar €15

Al de andere activiteiten zijn gratis. Wel inschrijven!

De kampbar is geopend vrijdag van 19u30 tot 3u30 en zaterdag van 11u00 tot 0u00. 

Iedereen van harte welkom!

Je kan ook kiezen voor het Full Madnessticket van € 25 dat geeft je toegang tot alle festiviteiten gedurende het weekend.

Kampschema

VRIJDAG 19 april

19u00 opening kampeerterrein

19u30 receptie

22u15 fuif

ZATERDAG 20 april

10u00 lopen / fietsen /  wandelen of relaxen in de  krantenhoek

11u00-13u00 brunch

15u00 groot spel

17u00 kampmenu

20u00 zangstonde

21u00 kampvuur

22u30 optreden Slipkab

ZONDAG 21 april

10u00 paasontbijt voor de kampeerders

11u00 afbraak Iedereen welkom.

 

Reacties zijn gesloten.