VRIENDJESDAG XL

Beste ouders, (nieuwe) leden en sympathisanten,

Graag nodigen wij jullie uit op de nakomeling van de vriendjesdag XL van Chiro Koka, een ongeziene KERMIS vol vreugd en spel! Dit zal plaatsvinden op zondag 9 september van 14u tot 17u in de Montfortstraat 2, 2550 Kontich.

START: Om 14u start deze chirozondag met een spetterende act. Aansluitend wordt een super leuk spel gespeeld per afdeling. Dit is hèt moment om het als niet-Chirolid eens te komen proberen in onze Chiro!

VRIENDJES: Het is de bedoeling dat alle leden een speelkameraad meenemen die het eens komt proberen in onze Chiro. Wij hopen op veel nieuwe gezichten! Terwijl je kind zich rot amuseert kan u genieten van een drankje en een babbel in de hipste bar van Kontich!

VOORINSCHRIJVINGEN: Wij willen jullie nog even op de hoogte brengen van de voorinschrijvingen. Alle info hierover vindt u op onze site: https://chirokoka.wordpress.com.

VRAGEN: Op onze site www.chirokoka.be vindt u al veel informatie over onze werking en activiteiten. Zit u toch nog met vragen, aarzel dan niet om te mailen naar de leiding van uw kind, de groepsleiding, de volwassen begeleiders, … Zij beantwoorden met plezier al uw vragen! Hun e-mailadressen vindt u overigens op de site. Bovendien kan u tijdens de vriendjesdag XL met al uw vragen terecht bij een infostand of alle leiding die te herkennen is aan hun rode trui.

PRIJZEN: Ook dit jaar vallen er weer prijzen te winnen. In alle lagere scholen van Kontich wordt een affiche uitgedeeld, wie deze het origineelste ophangt wordt beloond! Om uit te maken wie het origineelste is, moet je een selfie/foto trekken van je origineel opgehangen affiche en deze mailen naar wedstrijd@chirokoka.be. Graag in je mailtje even de naam van je kind (of je eigen naam) erbij vermelden, zo verloopt het prijzen uitreiken gemakkelijk 🙂

VERLOREN VOORWERPEN: Is uw kind op kamp iets verloren? Niet getreurd ook op deze niet-te-missen dag zullen de verloren voorwerpen van het kamp frisgewassen nog eens worden uitgestald.

INSCHRIJVEN EN UNIFORMVERKOOP: Ben je helemaal overtuigd om lid te worden van Chiro Koka zoals vele anderen, aarzel dan niet om je meteen in te schrijven! Ook hiervoor zal een standje worden voorzien. Na het inschrijven staat je nog maar één ding te wachten namelijk het kopen van het uniform waarmee je kan komen pronken op een chirozondag. Onze eigen Chiro Koka T-shirts zijn te koop aan een democratische prijs van 10 euro. Voor een short of rok verwijzen wij u verder door naar De Banier.

Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig!!

Enthousiaste groetjes,
De leidingsploeg van Chiro Koka

Reacties zijn gesloten.