Plonsen

Beste leden en beste ouders,

Aangezien het kerstvakantie is, heeft iedereen een druk programma. De familie komt bij elkaar en iedereen krijgt een kus van de oma (al dan niet met prikkend baardje), de schoolresultaten worden uitvoerig besproken (en soms wat verdoezeld) en ge krijgt zeker en vast de opmerking “dat ge weeral flink gegroeid zijt!”. Iedereen heeft al meer gourmet en fondue gegeten dan wat anders en de broeksriem gaat al wat minder vlot tot het laatste gaatje. Hoogtijd dus om nog eens wat gezond actief te komen doen op de Chiro! Dat komt dan goed uit want wij gaan zwemmen op zondag 14/01/2018!  (wihuuuw)

Uiteraard heeft dit hele gebeuren een praktische kant!
Zo worden alle jongens vriendelijk verzocht een zwembroek te dragen die boven de knie komt. En vragen we om iets van zwembandjes mee te nemen aan degenen die nog wat moeite hebben met schoolslag en watertrappelen.

Verdere worden de lieve kinders van de Miniclub, Speelclub en Aspiranten om 16u30 verwacht. Voor hen eindigt het zwemmen om 18u30. (Aspiranten mogen nog langer blijven om nog wat verder te plonsen.)
De lieverdjes van de Rakwi, Tito en Keti zijn welkom van 18u tot 20u.

Het hele gebeuren zal plaatsvinden in het zwembad van Kontich.

 

Veel groetjes en prettige feestdagen,

De leiding.

Reacties zijn gesloten.