KRIKO 2017

Beste leden, ouders en sympathisanten van onze gezellige groep!

Onze Chiro staat bol van de prachtige tradities en één daarvan zal binnenkort weer van onder het stof gehaald worden. Na de mosselsouper en de Pitaspi is het tijd voor een echte klassieker. De kerk wordt versierd, er vinden toneeltjes plaats en er wordt naar hartenlust gezongen. U raadt het goed, het is weer eens KRIKO! Dit op 26 november 2017. Bij deze is iedereen uitgenodigd voor een fijne dag boordevol Chiroplezier.
Net als ieder jaar, zoals het een traditie beaamt, vindt de hoogmis plaats in de kerk van Kontich Kazerne om 11u. Graag hadden we alle kleine spruiten rond 10u perfect in uniform aan de Chiro gezien! (De laatste moet een tekstje voorlezen in de mis, oeps verklapt.)
Na deze heuse zangstonde is er tijd voor een middagmaal in de vorm van pistolets en lekkere warme chocomelk, opgediend door de leiding. Alweer een aloude traditie in ons Belgenland, die pistolets op zondag.
Wanneer al het lekkers verorberd is, trekken de leden naar de pleintjes en de bossen waar we ons wagen aan een groot spel waarin iedereen meedoet en iedereen met elkaar speelt. Een mooie gedachte, nietwaar? Om 17u is deze Chirozondag op zijn einde gelopen en mogen de ouders hun kroost komen ophalen aan de Chiro.

Wij kijken er alvast naar uit! Hopelijk tot dan!

Met geromantiseerde Chirogroeten,

De leidingsploeg

Reacties zijn gesloten.