INSCHRIJVINGSSTOP SPEELCLUB MEISJES & 2e JAARS MINI JONGENS (2010)

Beste ouders,

Na een geslaagd kamp gaat het nieuwe chirojaar binnenkort weer van start.

Binnen enkele afdelingen ligt het aantal leden helaas hoger dan het aantal kinderen waarvoor wij een plaats hebben. Dat wil zeggen dat we met een inschrijvingsstop moeten werken. Om misverstanden te vermijden zetten wij hieronder alle regels daaromtrent op een rij.

Waarom?

Wij willen onze leden de mogelijkheid bieden om ten volle van alle verschillende aspecten van Chiro te genieten. Hierdoor moeten wij helaas ons aantal leden per afdeling beperken. Te grote groepen hebben verschillende nadelen. Het is bijvoorbeeld onmogelijk om de verschillende activiteiten vlot te laten verlopen. Het is voor de leiding ook moeilijk om een optimale begeleiding van de groep en alle individuen te voorzien als de groep te groot is. Het houdt ook risico’s in om een te grote groep toe te vertrouwen aan een beperkt aantal leiding. Deze risico’s wensen wij niet te nemen.

Hoeveel leden?

-meisjes-

Het maximum ligt op ongeveer 30 leden per afdeling. Op dit moment is het maximum bereikt bij de speelclubmeisjes. Dit betekent dat er geen nieuwe leden meer ingeschreven kunnen worden. Miniclub meisjes die overgaan (jaar 2009) naar de speelclub zijn geen nieuwe leden en kunnen 3 september starten in de speelclub! Wanneer u toch wenst uw kind in te schrijven kan u steeds een mail sturen naar groepsleiding@chirokoka.be. Wij plaatsen uw kind dan op de wachtlijst en u krijgt een bericht van ons wanneer er een plek is vrijgekomen.

-jongens-

Voor de jongens die zich graag zouden willen inschrijven bij de miniclub en geboren zijn in het jaar 2010 wordt er ook met een wachtlijst gewerkt. Dit omdat er anders volgende jaren een onevenwicht zal zijn tussen eerste -en tweedejaars. Dit kan na verloop van tijd voor te grote groepen zorgen. Dit geldt dus NIET voor miniclub die geboren zijn in het jaar 2011. Wanneer u toch uw kind (2010) wenst in te schrijven kan u steeds een mail sturen naar groepsleiding@chirokoka.be .

Hoe werkt de wachtlijst?
Wanneer iemand stopt én we onder het maximum aantal leden zakken, kan de eerste persoon op de wachtlijst zich definitief inschrijven. Wanneer er nog iemand stopt, kan de tweede persoon zich inschrijven, enz. … . Wij contacteren u zelf wanneer er plaats vrij komt voor uw kind.

Wanneer er geen plaats vrijkomt in de loop van het chirojaar maar dit blijkt wel het geval te zijn bij de start van het volgende chirojaar, dan contacteren wij u en krijgt u voorrang om in te schrijven.

Hoe inschrijven?

U schrijft uw kind in op de website van chiro Koka: http://www.chirokoka.be. Hiervoor dient u eenmalig een medische fiche in te vullen

De inschrijving is pas compleet als ook het inschrijvingsgeld is overgeschreven!

Opgelet: u moet uw kind elk jaar opnieuw inschrijven.

Als uw kind op de wachtlijst beland, krijgt u spoedig bericht.

Voorrangsregels

We hanteren de volgende voorrangsregels:

– Leden die reeds in de Chiro zitten, hebben uiteraard voorrang.

– Broers of zussen van actieve leden.

– Volgorde van inschrijving.

Nog vragen? Aarzel niet om de (groeps)leiding te contacteren.

groepsleiding@chirokoka.be

 

Groetjes, de leiding

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s